Företaget

Strategiskt och vackert beläget i Dalsland, precis mitt emellan Karlstad och Göteborg ligger Mellerud, där finner ni Oscarssons Bil AB.

Vi är fem personer som arbetar här och vi har som mål att få dig som kund att trivas och känna att du blir bra omhändertagen. Här nedan kan läsa mer om företaget.

företaget
företaget

Strategiskt och vackert beläget i Dalsland, precis mitt emellan Karlstad och Göteborg ligger Mellerud, där finner ni Oscarssons Bil AB som under år 2011 firade 30-årsjubileum. Under våra drygt 30 år i branschen har vi skapat oss en stor skara av nöjda, och ständigt återkommande kunder, vilket har resulterat i att vi sålt över 8.000 bilar hittills.

Jan-Olov Oscarsson startade företaget 1981 och drev det i många år som ensamföretagare. Med åren växte försäljning och omsättning, även personalstyrkan utökades till de totalt 5 anställda som vi är idag.

I augusti 2004 blev Jan-Olov´s broder Thomas Oscarsson delägare och tillsammans säljer vi ca 250 - 300 bilar årligen.

Vår styrka är vårt stora kontaktnät, våra många års samlade erfarenhet samt våra erkänt fina bilar.
Vill ni ha utpräglad personlig service och ett trevligt bemötande både före och efter köpet?

DÅ SKALL NI KONTAKTA OSS!

Vår ständiga strävan ligger i att sälja nyare bilar & lätta lastbilar som är i absolut bästa tänkbara skick, samt att bemöta kunden på ett personligt sätt.

Vi är noggranna med att beskriva våra salufordon på ett korrekt sätt, och eftersom vi under senare år jobbar aktivt med att marknadsföra oss via Internet så är detta extra noga, då många kommer långväga.

Har ni fått en beskrivning av den bil ni är intresserad utav, så stämmer denna när ni kommer!

Vi förfogar över ca 900 kvm stora lokaler där ni ständigt finner cirka 40 bilar i en varm och trevlig försäljningshall. Vi jobbar aktivt med nyare begagnade bilar av alla märken, även lätta lastbilar i olika storlekar. Vi tar gärna emot inbyten och lämnar naturligtvis garanti på våra bilar.

Betalning av fordon
Vi undviker i allra möjligaste mån kontanthantering, vi har därför installerat en kortterminal, som gör att vi accepterar alla förekommande bankkort som betalning, dock inte kreditkort. Det går även bra med post- och bankväxel. Vi har även möjlighet att ta emot Swish, men se bara till att höja ditt maxbelopp i internetbanken före. Vi lämnar inte ut några bilar utan att ha fått in pengarna på vårt konto, se därför till att kontrollera så att har möjlighet att ta emot ditt betalsätt i förväg.

Ni kan känna er lugna och trygga när ni köper bil hos oss. Vi har drivit företaget i 35 år utan anmärkningar, vi har därför högsta möjliga kreditvärdighet.

Webbplats utvecklad av Trinax AB